Super Blaster
31 januari, 2017
Lasershow
9 februari, 2017

MAGIC FX Flamaniac

De Flamaniac heeft vijf aparte outputs, die in een soort regenboog-vorm geplaatst zijn. Hierdoor hebben ze een vrij breed bereik en is er de mogelijkheid voor creatieve chases. De Flamaniac werkt op een speciale vloeistof, een mix van propanol en alcohol. Er zijn dus geen gasflessen of cartridges nodig. Dit is dus een veiligere oplossing als het gaat om propaan gas.

De MAGIC FX Flamaniac is via DMX aan te sturen, maar heeft wel de nodige veiligheidsmaatregelen aan boord. Er is per output een DMX-kanaal beschikbaar, plus een extra veiligheidskanaal ter vergrendeling en ontgrendeling. Dit kanaal dient half open te staan om de Flamaniac vrij te geven. Zo voorkomt u dat de Flamaniac vlammen uitstoot bij het indrukken van de 'full on' knop.

Let op!
Bij fout gebruik is de Flamaniac een levensgevaarlijk apparaat. Wij raden dan ook aan om de Flamaniac alleen te gebruiken als je daar alle vergunningen en toestemmingen (van de locatie) voor heeft. En dat je handelt volgens de veiligheidseisen die in de handleiding staan, zie hier de handleiding.

Heb je interesse in de MAGIC FX Flamaniac? Neem dan contact met ons op.

Flame FX


MAGICFX Flamaniac
- 2 stuks op voorraad

Specificaties


Aansturing: DMX 3 pins
Netspanning: 230V AC, 50 Hz
Opgenomen vermogen: 100 Watt
Afmetingen: 34 x 31 x 24 cm
Gewicht: 17.5 kg
Vloeistoffen: 4 verschillende kleuren los te verkrijgen
DMX: 5 kanalen + veiligheidskanaal = 6 kanalen
- geen afvuurmogelijkheid met de full on knop op veel DMX-controllers
Output: vijf, in een waaier geplaatst Hoogte vlam: 6 meter